o7, o8 en o9

Voor kinderen in de F-leeftijd is de leermethode van De Complete Techniek bij uitstek geschikt. Dit zijn spelers in de leeftijd van 6, 7 en 8-jaar die vol enthousiasme aan het begin van hun voetballeven staan en eigenlijk alles doen om één met de bal te worden.

Het in bezit houden van de bal staat voor hen centraal en individuele ontwikkeling staat daarbij centraal. Onze trainingsmethode waarbij ze onder begeleiding van professionele jeugdtrainers in kleine groepen trainen, faciliteert hen daarin optimaal en de ervaring leert dat ze daardoor in korte tijd hun vaardigheid sterk vergrote en zo met sprongen vooruit gaan in dribbelen, schieten, passen en aannemen. Elke training wordt afgesloten met een partijvorm waarbij een beperkt aantal spelers met en tegen elkaar spelen. Zo blijft het overzichtelijk en krijgt elke speler een groot aantal balcontacten.

Elke speler begint met de techniekcursus Basis 1, bij deze eerste cursus is het kledingpakket (trainingspak en tenue) inbegrepen. Heeft de speler een bovengemiddeld niveau en is de eerste cursusgroep te makkelijk? Dan gaan de trainers met het kind en de ouders in gesprek om te kijken of hij/zij de cursus in een hogere groep kan volgen. Op deze manier traint ieder kind op zijn/haar eigen niveau.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok