Drie keer meetrainen

We beseffen ons heel goed dat het best wel spannend is om aan onze najaarscursus deel te nemen. Speciaal daarvoor hebben we drie keer meetrainen ontwikkeld. Kies je voor deze optie dan neem je deel aan de eerste drie trainingen van de cursus. En daarna beslis je of jouw kind wel of niet doorgaat. Geloof ons, je gaat het tof vinden!

Ouders van kinderen die voor de eerste keer in onze Eredivisie of Champions League komen trainen, kunnen ervoor kiezen om eerst drie keer mee te trainen. Zo leer je ons en onze trainers een stuk beter kennen. Wel zo fijn! Maar let op! Deze optie is alleen beschikbaar voor nieuwe kinderen. Heeft jouw kind eerder aan onze cursus deelgenomen, dan is deze optie helaas niet meer beschikbaar. De kosten voor drie keer meetrainen in onze Eredivisie 1 bedragen €40,- p.p. en in onze Champions League €60,- p.p.

Vervolg drie keer meetrainen
Na de derde training beslis je of je wel of niet door gaat. Via de inschrijfmodule kun je de inschrijving voor drie keer meetrainen omzetten naar die van de volledige najaarscursus. Jouw kind blijft in dat geval trainen bij dezelfde trainer en in dezelfde trainingsgroep en ontvangt een Complete Techniek kledingpakket ter waarde van €108,-.

 

Training 1 Training 2  Training 3

Alphense Boys

20 februari

6 maart

 13 maart

Coronavirus
De maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd, worden tijdens de techniekcursus bij Alphense Boys in acht genomen. Ook voldoen onze cursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

* Bij afname van drie keer meetrainen betaal je €5 bovenop de normale cursuskosten.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok