Drie keer meetrainen

Twijfel je of jouw kind aan de volledige techniekcursus wil deelnemen? Misschien is drie keer meetrainen dan iets voor jullie. Voor €30 kun je aan de eerste drie trainingen van de cursus meedoen. Na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat.

Coronavirus
Alle evenementen met meer dan 100 mensen zijn door de Rijksoverheid per direct verboden. Dit heeft ons er toe doen besluiten dat wij tot nadere orde al onze activiteiten opschorten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

De eerste drie trainingen staat het kennismaken met de trainer, trainingsgroep en werkwijze van De Complete Techniek centraal. Het accent tijdens de eerste drie trainingen ligt op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Wij doen dit in kleine groepjes, waardoor de kinderen vaak aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen.

Vervolg drie keer meetrainen
Na de derde training beslis je of je wel of niet door wilt gaat in de Eredivisie, Europa League of Champions League. Via de inschrijfmodule kun je jouw inschrijving van drie weken omzetten naar een volledige cursus van twaalf weken. Jouw kind blijft in dat geval trainen bij dezelfde trainer en trainingsgroep. Kinderen die voor de eerste keer aan de cursus meedoen ontvangen na training drie een Complete Techniek kledingpakket en op training 12 een persoonlijke voetbalmap.

 

Vrijdag 
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

 Zondag
Meerburg

Proeftraining

7 februari

8 maart

6 maart

Training 1

14 februari

15 maart

13 maart

Training 2

21 februari

22 maart

20 maart

Training 3

6 maart

29 maart

27 maart
Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok