Drie keer meetrainen

Ben je er nog niet uit of je kind wel aan de volledige techniekcursus wil deelnemen? Dan is drie keer meetrainen zeker iets voor jullie! Voor €30 neem je deel aan de eerste drie trainingen van de cursus en na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat.

De eerste drie trainingen staat het kennismaken met de trainer, trainingsgroep en werkwijze van De Complete Techniek centraal. Tijdens de trainingen ligt op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Wij doen dit in kleine groepjes, waardoor de kinderen vaak aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen.

Vervolg drie keer meetrainen
Na de derde training beslis je of je wel of niet door gaat in de Eredivisie, Europa League of Champions League. Via de inschrijfmodule kun je de drie keer meetrainen inschrijving omzetten naar die van de volledige cursus. Je kind blijft in dat geval trainen bij dezelfde trainer en in dezelfde trainingsgroep. Kinderen die voor de eerste keer aan de cursus deelnemen, ontvangen na training drie een Complete Techniek kledingpakket met uitzondering van de locatie Meerburg.

 

Vrijdag 
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

 Zondag
Meerburg

Proeftraining

2 oktober

11 oktober

16 oktober

Training 1

9 oktober

1 november

30 oktober

Training 2

16 oktober

8 november

6 november

Training 3

30 oktober

15 november

13 november

Coronavirus
De maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd, worden tijdens de techniekcursussen bij Meerburg, Jodan Boys en Alphense Boys in acht genomen. Ook voldoen onze cursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok