Drie keer meetrainen

Twijfel je of jouw kind aan de volledige cursus wil deelnemen? Het is mogelijk om voor €30 aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na de derde training beslis je of je wel of niet door gaat. Nemen jullie straks een kijkje achter de schermen? Drie keer meetrainen is alleen mogelijk voor kinderen die voor de eerste keer aan de techniekcursus deelnemen.

Het accent tijdens de eerste drie training ligt op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Hoe vertrouwder een kind aan de bal is hoe minder fouten hij of zij zal maken. Wij werken aan deze punten door de kinderen in kleine groepjes te laten trainen, waardoor zij vaker aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen. Iedereen krijgt bij De Complete Techniek de kans zijn voetbalplafond te bereiken. Benieuwd naar onze werkwijze en wil je alvast kennis maken met de kinderen uit jouw groep? Schrijf je tot en met 31 december extra voordelig in.

Vervolg drie keer meetrainen
Na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat. Willen jullie doorgaan en net als alle andere kinderen een voetbalpaspoort, persoonlijke beoordeling en voetbalmap ontvangen? Of misscien zelfs wel een Complete Techniek kledingpakket krijgen. Via de inschrijfmodule kun je je na training drie inschrijven voor de hele cursus. Je kiest 'afmaken drie keer meetrainen' waarna je voor alle negen resterende trainingen wordt ingeschreven.

 

Vrijdag 
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

 Zondag
Meerburg

Proeftraining

Voorjaar 2020

Voorjaar 2020

27 september

Training 1

Voorjaar 2020

Voorjaar 2020

4 oktober

Training 2

Voorjaar 2020

Voorjaar 2020

11 oktober

Training 3

Voorjaar 2020

Voorjaar 2020

18 oktober
Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok