Drie keer meetrainen

Ben je er nog niet uit of jouw kind wel aan de volledige voorjaarscursus wil deelnemen? Dan is drie keer meetrainen zeker iets voor jullie! Voor slechts €35* neem je al deel aan de eerste drie trainingen van de voorjaarscursus. Na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat.

De eerste drie trainingen staat het kennismaken met de trainer, trainingsgroep en werkwijze van De Complete Techniek centraal. Tijdens deze trainingen ligt het accent op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Wij doen dit in kleine groepjes, waardoor de kinderen vaak aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen.

Vervolg drie keer meetrainen
Na de derde training beslis je of je wel of niet door gaat. Via de inschrijfmodule kun je de inschrijving voor drie keer meetrainen omzetten naar die van de volledige voorjaarscursus. Jouw kind blijft in dat geval trainen bij dezelfde trainer en in dezelfde trainingsgroep. Kinderen die voor de eerste keer aan de cursus bij Alphense Boys of CVC Reeuwijk deelnemen, ontvangen na training drie een Complete Techniek kledingpakket ter waarde van €108,-.

 

Nieuw: Vrijdag 
CVC Reeuwijk

Zondag
Alphense Boys

 Zondag
Meerburg

Proeftraining

5 maart

7 maart

12 maart

Training 1

12 maart

14 maart

19 maart

Training 2

19 maart

21 maart

26 maart

Training 3

26 maart

28 maart

9 april

Coronavirus
De maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd, worden tijdens de techniekcursussen bij Meerburg, CVC Reeuwijk en Alphense Boys in acht genomen. Ook voldoen onze cursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

* Na afname van drie keer meetrainen betaal je bij afmaken drie keer meetrainen €5 extra bovenop de normale cursuskosten

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok