DCT Filosofie

Wij zijn een voetbalopleidingscentrum waar het accent ligt op het opleiden van jeugdspelers en keepers van 6 tot en met 16 jaar. Volgens een uitgebalanceerd leerplan leert iedereen – met plezier - op zijn of haar eigen niveau en wordt zo een completere voetballer. Op technisch, mentaal, tactisch en fysiek niveau.

De Complete Techniek verzorgt elk voor- en najaar techniekcurssen in het Groene Hart. Wij doen dit op dit moment op de locaties Jodan Boys, Alphense Boys en Meerburg. Wij organiseren daarnaast de voetbalvakantiedagen in de vakanties, 6 tegen 6-toernooien en voetbalverjaardagen op allerlei verschillende locaties. Bij al onze evenementen staat (voetbal)plezier voorop, waarbij er ook altijd aandacht voor de voetbalontwikkeling is.

Wij ondersteunen ook voetbalclubs en -verenigingen in de breedste zin van het woord. Wij doen dit op het veld, maar ook aan de bestuurstafel. U kunt hierbij denken aan coachen en opleiden van jeugdtrainers, een trainingsplan, organiseren van trainersavonden, coördineren van trainingen en het verzorgen van trainingen. Wij detacheren daarnaast ook jeugdtrainers binnen de clubondersteuning.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok