Clubondersteuning

Een speler voetbalt 16 jaar in een jeugdopleiding. Daarin traint hij/zij ruim 1250 keer en speelt hij/zij meer dan 400 wedstrijden. Wij helpen clubs het optimale rendement te halen uit elke training en wedstrijd. Wij zijn een voetbalopleidingscentrum waarbij het accent ligt op het opleiden van jeugdspelers en keepers. Volgens een uitgebalanceerd leerplan leert iedereen op zijn of haar eigen niveau en wordt zo een completere voetballer op technisch, mentaal, tactisch en fysiek niveau.

Daarnaast ondersteunen wij voetbalclubs en -verenigingen in de breedste zin van het woord. We ondersteunen op het veld, maar ook aan de bestuurstafel. Daarbij moet u denken aan coachen en opleiden van jeugdtrainers, een trainingsplan, organiseren van trainersavonden, coördineren van trainingen en het verzorgen van trainingen. Ook detacheren wij jeugdtrainers. Inmiddels werken wij langdurig en structureel samen met:

  • FC Oudewater (voorheen Unio)
  • VV Stolwijk
  • RKVV Meerburg
  • Alphense Boys
  • SV ARC
  • VV SJC
  • SV Nieuwkoop
  • CVC Reeuwijk
  • Montfoort S.V.'19
  • SC Willingen (Duitsland)


Als opleidingspartner bieden wij o.a. 
Ontwikkelen jeugdopleidingsplannen e.d. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van een beleidsplan of het bepalen van een speelwijze. Wij vinden het belangrijk dat het echt het beleidsplan wordt van de club en dat de identiteit van een club niet verloren gaat. Wij adviseren en ondersteunen in dat proces. Waar moet je allemaal aan denken en wat zijn de gevolgen van bepaalde keuzes. Daarnaast helpen wij ook bij de laatste en tevens moeilijkste stap: Hoe breng je de theorie naar het veld..? Wij willen onze kennis, ervaring en succesfactoren beschikbaar stellen.

Opleiden van jeugdtrainers, jeugdcoaches en jeugdcoördinatoren
Een trainingscoördinator van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek heeft vele voordelen. Hoe fijn is het als een trainer, coach of coördinator terug kan vallen op een professionele trainer van De Complete Techniek?

Vaak worden clubs overspoeld met stagiairs. Je wilt als club de stagiairs een leuke stage laten beleven en je wilt ze veel leren. Het zou natuurlijk mooi zijn als ze het jaar daarop zelf een team willen gaan trainen als hobby. Met een trainingscoördinator van De Complete Techniek bied je stagiairs, maar ook welwillende ouders, een betrouwbare leeromgeving om training te geven. Wij nemen onze uitgebalanceerde leerlijn mee en die wordt besproken met de trainers. Als de training eenmaal begint kan de trainingscoördinator van een afstand de training in de gaten houden. Ze kunnen daarbij altijd terug vallen op de trainingscoördinator voor vragen en opmerkingen..

Ook voor de jeugdcoaches is het fijn om doordeweeks een bekend gezicht te zien die makkelijk benaderbaar is. Vaak komen coaches in allerlei verschillende situaties terecht waarbij ze behoefte hebben aan feedback en ondersteuning. Je kunt hierbij denken aan speelwijze, (hoe kan ik de opbouw van achteruit vormgeven of hoe kan ik het beste druk zetten) maar ook aan het contact met de ouders en hoe om te gaan met kinderen die minder goed luisteren. Wij bieden een aantal keer per maand een voetbalspreekuur aan. Daarbij kan iedereen langskomen om van gedachten te wisselen.

Trainingscoördinatoren hebben ook profijt van de aanwezigheid van De Complete Techniek. Vaak zijn dat welwillende ouders die het moeilijk vinden om voetbalinhoudelijk met ouders te praten of zich te mengen in vergaderingen. Om nog maar te zwijgen over de selectie procedures aan het einde van het voetbalseizoen. In de praktijk zien wij vaak dat de lettergroep coördinatoren of de jeugdcoördinator veel voetbalgerelateerde dingen uit handen geeft aan onze werknemers. De coördinatoren kunnen zich dan richten op allerlei randzaken die ook heel belangrijk zijn en vaak blijven liggen. Op deze manier ontlast je de vrijwilligers. Zoals u leest snijd het mes aan meerdere kanten.

Talentontwikkeling pupillen, junioren en senioren
Wij bieden ook een programma op maat aan voor de talentvolle spelers. In overleg met de club kunnen we een extra trainingsmoment creëren waarbij sommige doelgroepen extra aandacht krijgen. Het kan gaan om een enkele speler of spelers. Het kan ook gaan om een interne voetbalschool waar alle leden gebruik van kunnen maken. Ook kunt er voor kiezen om een talentvolle lichting te laten trainen door een werknemer van De Complete Techniek. In alle gevallen bieden wij oefenstof op maat aan.

Organiseren van voetbalactiviteiten in schoolvakanties
Vaak wordt een complex laat in de middag pas gebruikt en gebeurt er verder niks op het complex. In de voetballoze periodes bieden wij in samenwerking met clubs vaak activiteiten aan. Denk hierbij aan voetbaldagen in de schoolvakanties, clinics en lesprogramma's op scholen, bedrijfsvoetbal, koningsspelen, schoolvoetbal en een voetbalverjaardag. Uw complex wordt door veel verschillende kinderen gebruikt en u wordt er als club financieel ook wijzer van.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met info@decompletetechniek.nl of bel ons op 06-15944629.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok