Proeftraining

Wil jij jouw kind ook laten trainen als een topspeler? Maar wil je eerst kennismaken met De Complete Techniek? Dan is dit je kans! Op vrijdag 16 oktober organiseren we de laatste gratis proeftraining bij Meerburg, waarin je kennis kunt maken met onze trainers en werkwijze.

Lees meer >>>

Drie keer meetrainen

Ben je er nog niet uit of je kind wel aan de volledige techniekcursus wil deelnemen? Dan is drie keer meetrainen zeker iets voor jullie! Voor €30 neem je deel aan de eerste drie trainingen van de cursus en na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat.

Lees meer >>>

Techniekcursus

In het najaar kan je kind weer trainen als een topspeler in onze techniekcursus. We introduceren de diepteloopactie van Donny van de Beek in de Champions League, optimaliseren de basisvaardigheden in onze Eredivisie en perfectioneren het kijkgedrag in onze Europa League.

Lees meer >>>

Herfstvakantie

Wil jij jouw kind ook eens achter die (spel)computer vandaan halen? Dan ben je aan het juiste adres! In de herfstvakantie reizen we twee dagen af naar Zuid-Amerika en gaan we trainen als de Zuid-Amerikaanse sterren van televisie.

Lees meer >>>

Meivakantie

In de meivakantie organiseren we nieuwe voetbaldagen bij onze clubs. Wil je op de hoogte blijven van onze events, meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief.

Lees meer >>>

Zomervakantie

In de zomervakantie van 2021 organiseren we nieuwe voetbalvakantieweken bij onze clubs in Nederland. De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van de vereniging als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Lees meer >>>

Corona update 15-10-2020

Lees meer >>>

Open Alphens Zaalvoetbal Kampioenschap

Lees meer >>>

Nieuw: Trainen als de Zuid-Amerikaanse sterren van televisie in de herfstvakantie

Lees meer >>>

Gratis proeftrainingen voor jongens en meisjes op drie locaties in het Groene Hart!

Meer Info

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok