Proeftraining

Wil jij jouw kind laten trainen als een topspeler? Maar wil je eerst kennismaken met De Complete Techniek? Dan is dit je kans! In het najaar organiseren we de gratis proeftraining bij Alphense Boys, Meerburg en Jodan Boys en laten we je kennis maken met onze trainers en werkwijze.

Lees meer >>>

Drie keer meetrainen

Ben je er nog niet uit of je kind wel aan de volledige techniekcursus wil deelnemen? Dan is drie keer meetrainen zeker iets voor jullie! Voor €30 neem je deel aan de eerste drie trainingen van de cursus en na de derde training beslis je of je wel of niet doorgaat.

Lees meer >>>

Techniekcursus

In het najaar kan je kind weer trainen als een topspeler in onze techniekcursus. We introduceren de diepteloopactie van Donny van de Beek in de Champions League, optimaliseren de basisvaardigheden in onze Eredivisie en perfectioneren het kijkgedrag in onze Europa League.

Lees meer >>>

Voetbalvakantieweek

In de zomervakantie organiseren we een voetbalvakantieweek bij Katwijk, CVC Reeuwijk, Alphense Boys en FC Oudewater. De helft van de opbrengst gaat naar de verenigingen. Steun jij ook onze clubs in de zomervakantie?

Lees meer >>>

Voetbalverjaardag

De Complete Techniek biedt jou de mogelijkheid om een unieke voetbalverjaardag te organiseren voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Samen maken we er een groot voetbalfeest van met uitdagende oefeningen, een cadeau voor het feestvarken en een voetbalquiz.

Lees meer >>>

Clubondersteuning

Een speler voetbalt 16 jaar in een jeugdopleiding. Daarin traint hij/zij ruim 1250 keer en speelt hij/zij meer dan 400 wedstrijden. Wij helpen clubs het optimale rendement te halen uit elke training en wedstrijd. Wij zijn een voetbalopleidingscentrum waarbij het accent ligt op het opleiden van jeugdspelers en keepers.

Lees meer >>>

Trainen als een topspeler in onze najaarscursus!

Lees meer >>>

Voetbalvakantieweken om voetbalclubs te steunen!

Lees meer >>>

Voetbalvakantieweek bij CVC Reeuwijk in de zomervakantie

Lees meer >>>

Gratis proeftrainingen voor jongens en meisjes op drie locaties in het Groene Hart!

Meer Info

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok