Data najaarscursus 2020

In het najaar kan je kind weer trainen als een topspeler in onze techniekcursus bij Alphense Boys. We introduceren de diepteloopactie van Donny van de Beek in de Champions League, verbeteren de basisvaardigheden in onze Eredivisie en leren de kinderen hun omgeving te scannen in onze Europa League. Meld je vandaag nog aan en profiteer tot 31 juli van de vroegboekkorting.

Tijdens de techniekcursussen bij Meerburg, Jodan Boys en Alphense Boys zijn de maatregelen, die door het RIVM zijn opgelegd, in acht genomen. Ook voldoen onze techniekcursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

Eredivisie (6 tot 9-jarigen)
In onze Eredivisie staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League (10 en 11-jarigen)
In onze Europa League trainen we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

Champions League (12-jaar en ouder)
In onze Champions League bij Alphense Boys staat het verschil maken in de wedstrijd centraal. De diepteloopactie van Donny van de Beek, de voorzet van Trent Alexander Arnold en het verdedigen van Matthijs de Ligt in ondertal staan dit najaar centraal. Met een tactiekbord en videoanalyse bootsen we in complexe trainingsvormen deze specifieke wedstrijdsituaties na.

Wedstrijdtraining (12-jarigen)
Kinderen uit de Champions League of van 12-jarige leeftijd kunnen het tweede uur deelnemen aan de wedstrijdtraining. De complexe trainingsvormen uit de Champions League worden nu in wedstrijdverband toegepast. Met een tactiekbord en videoanalyse beïnvloed de trainer de kinderen.

 

Vrijdag 
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

2 oktober

11 oktober

16 oktober

Training 1

9 oktober

1 november

30 oktober

Training 2

16 oktober

8 november

6 november

Training 3

30 oktober

15 november

13 november

Training 4

6 november

22 november

20 november

Training 5

13 november

29 november

27 november

Training 6

20 november

6 december

4 december

Training 7

27 november

13 december

11 december

Training 8

4 december

10 januari

18 december

Training 9

18 december

17 januari

8 januari

Training 10

8 januari

24 januari

15 januari

Training 11

15 januari

31 januari

 x

Training 12

22 januari

7 februari

 x

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

29 januari

14 februari

22 januari


Prijzen

Doet jouw kind voor het eerst mee aan de techniekcursus bij Jodan Boys of Alphense Boys? Dan ontvangt die een kledingpakket van de Complete Techniek bestaande uit een tenue, trainingspak en sokken ter waarde van €108. Bij de aanmelding geef je de maten door en wij zorgen dat de kleding op de eerste training gepast kan worden. Op training twaalf ontvangt iedereen een voetbalpaspoort, voetbalmap en persoonlijke spelersbeoordeling van zijn trainer.

 

Jodan Boys

Alphense Boys

Meerburg

Drie keer meetrainen

€30,-

€30,-

€30,-

Eredivisie 1

€179,-

€179,-

€130,-

Overige cursussen

€155,-

€155,-

€130,-

 

 

 

 

Champions League

X

€155,-

X

Wedstrijdtraining

X €110,- X

Combinatie

X €210,- XTerug naar agenda

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok