Voetbalverjaardag

De Complete Techniek biedt jou de mogelijkheid om een unieke voetbalverjaardag te organiseren voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Samen maken we er een groot voetbalfeest van met uitdagende oefeningen, een cadeau voor het feestvarken en een voetbalquiz.

Voor alle kinderen tussen de vijf en twaalf jaar organiseren wij graag een voetbalverjaardag, die op woensdag en vrijdag middag plaats kan vinden. Het partijtje duurt twee uur, we hebben een cadeau voor het feestvarken en organiseren jouw verjaardag nu op een echt voetbalveld. Je bepaalt zelf hoeveel vriendjes of vriendinnetjes je meeneemt en wij zorgen dat jullie iets te eten en te drinken krijgen. Meld je snel aan en voor je het weet is één van onze gediplomeerde trainers op jouw volledig verzorgde voetbalverjaardag bij Alphense Boys aanwezig!

 

6 kinderen

7 kinderen

8 kinderen

Prijs per kind

€19,95

€16,95

€14,95

Locatie

 Alphense Boys

 Alphense Boys

Alphense Boys

Wil je toch zelf jouw voetbalverjaardag organiseren en alleen van één van onze gediplomeerde trainers bij Alphense Boys gebruik maken. Geef dit in de aanmelding aan en wij verzorgen jouw trainer. De kosten bedragen in dat geval €60 voor één uur en €115 voor twee uur inclusief veld.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok