Voetbalvakantie

Na vijf zeer succesvolle voetbalvakanties in het Duitse Willingen te hebben georganiseerd, pakt De Complete Techniek door met een tweede bestemming. In de zomervakantie met aankomst 18 augustus 2018 bieden Videotrips en De Complete Techniek nu ook een voetbalvakantie aan in Umag in het prachtige Kroatië o.b.v halfpension en met 6 dagen 2 uur training.

Voor de voetbalvakantie strijken we in Kroatië neer op het schiereiland Istrië. Met zijn 445 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden, indrukwekkende steden en natuur is dit het grootste schiereiland van Kroatië.  Voor de voetbalvakantie vertrekken wij naar Umag waar wij verblijven in de Appartementen Polynesia*** Deze locatie is ideaal voor families en sportieve reizigers, die niet stil kunnen zitten. Gevuld met onder andere tennisbanen, voetbalvelden en watersportfaciliteiten kunt u er zeker van zijn dat u en uw kind zich nooit hoeven te vervelen. Naast alle sportfaciliteiten biedt de locatie meer dan alleen sport. De regio staat namelijk bekend om zijn culturele bezienswaardigheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Romeins Amfitheater te bezoeken in Pula. Houdt u van dieren en natuur dan zijn de vele natuurparken misschien iets voor u.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie en aanmelden, verwijzen wij u graag door naar de website van Videotrips.

Inschrijven