Techniekcursus (en data)

In maart 2018 organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek opnieuw zijn techniekcursus. Wij doen dit op drie locaties in het Groene Hart. Op vrijdag is het voor uw kind mogelijk om bij Jodan Boys in Gouda of Meerburg in Zoeterwoude aan te sluiten. Op zondag bieden wij de techniekcursus bij Alphense Boys in Alphen aan den Rijn aan.

Bij de techniekcursus staat uw kind centraal. Wij werken daarom in kleine groepen, waardoor uw kind de aandacht krijgt die het verdient. In de techniekcursus richtten wij ons op het verbeteren van de individuele vaardigheden van uw kind. Passen, aannemen en dribbelen staan hierin centraal. Naast het verbeteren van deze basisvaardigheden werken we in drie blokken. Aanvallen, verdedigen en het verbeteren van het zelfvertrouwen staan hierin centraal. De Complete Techniek doet dit met gediplomeerde trainers die weten hoe zij uw kind kunnen helpen en de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten. 

Om u en uw kind kennis te laten maken met de werkwijze van Complete Techniek bieden wij aan het begin van de techniekcursus een gratis en volledig vernieuwde proeftraining aan. Deze training is speciaal voor ouders en kinderen die voor de eerste keer aan de cursus willen deelnemen. Naast de proeftraining is het ook mogelijk om voor €29 drie keer mee te trainen. U belist na de eerste drie trainingen van de techniekcursus of u wel of niet door wilt gaan. Dit is alleen mogelijk voor ouders en kinderen die voor de eerste keer aan de cursus deelnemen.

Nieuwe deelnemers betalen €169 bij deelname aan de techniekcursus. De Complete Techniek hecht grote waarde aan uniformiteit binnen de techniekcursus. De Complete Techniek heeft om deze reden binnen de prijs van €169 een kleddingpakket bestaande uit tenue, trainingspak en sokken met een winkelwaarde van €108 opgenomen. Heeft uw kind aan Basis 1 deelgenomen en is hij/zij in het bezit van een Complete Techniek kledingpakket bedragen de kosten €145 per cursus.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Vrijdag
Meerburg

Zondag
Alphense Boys

Proeftraining

16 februari

16 februari

18 februari

Training 1

9 maart

9 maart

11 maart

Training 2

16 maart

16 maart

18 maart

Training 3

23 maart

23 maart

25 maart

Training 4

6 april

6 april

8 april

Training 5

13 april

13 april

15 april

Training 6

20 april

20 april

22 april

Training 7

25 april

18 mei

27 mei

Training 8

1 juni

25 mei

3 juni

Training 9

8 juni

1 juni

10 juni

Training 10

15 juni

15 juni

17 juni

Training 11

22 juni

22 juni

24 juni

Training 12

29 juni

29 juni

1 juli

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

6 juli

6 juli

8 juli

Inschrijven