Techniekcursus (en data)

Trainen onder leiding van gediplomeerde trainers, op een hoge intensiteit en met spelers van je eigen niveau. In het voor- en najaar organiseren wij op drie locaties in Het Groene Hart de techniekcursus. Op vrijdag is het mogelijk om bij Jodan Boys en Meerburg aan te sluiten. Op zondag organiseren wij dit jaar de 25ste en 26ste editie bij Alphense Boys.

Bij de techniekcursus staat uw kind centraal. Wij werken daarom in kleine groepen, waardoor uw kind de aandacht krijgt die het verdient. In de techniekcursus richtten wij ons op het verbeteren van de individuele vaardigheden van uw kind. Passen, aannemen en dribbelen staan hierin centraal. Naast het verbeteren van deze basisvaardigheden werken we in drie blokken. Aanvallen, verdedigen en het verbeteren van het zelfvertrouwen staan hierin centraal. De Complete Techniek doet dit met gediplomeerde trainers die weten hoe zij uw kind kunnen helpen en de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.

Drie keer meetrainen
Twijfel je of jouw kind aan 12-trainingen wil deelnemen? Sinds 2016 is het mogelijk om voor slechts €29 aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na de eerste drie trainingen beslis je of je wel of niet door gaat. Dit is alleen mogelijk voor kinderen die voor de eerste keer deelnemen. Voor meer informatie over drie keer meetrainen, klik hier.

Kosten
Heb je nog nooit aan de techniekcursus deelgenomen? Dan betaal je €169 voor de 12-trainingen. Naast de twaalf trainingen ontvang je ook een volledig Complete Techniek kledingpakket. Dit bestaat uit een tenue, trainingspak en sokken met een winkelwaarde van maar liefst €108 dat je van ons krijgt. Bij aanmelding geef je de kleding- en sokmaat door en wij zorgen dat jij op de eerste training de kleding ontvangt. Let op: ben je nieuw meld je dan aan voor Basis 1 op jouw locatie!

Heb je eerder aan de techniekcursus deelgenomen? Ben je in het bezit van een volledig Complete Techniek kledingpakket en heb je jouw persoonlijke voetbalpaspoort, voetbalmap en spelersbeoordeling al ontvangen? De kosten na de cursus Basis 1 bedragen in dat geval €145 per cursus.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Vrijdag
Meerburg

Zondag
Alphense Boys

Proeftraining

16 februari

16 februari

18 februari

Training 1

9 maart

9 maart

11 maart

Training 2

16 maart

16 maart

18 maart

Training 3

23 maart

23 maart

25 maart

Training 4

6 april

6 april

8 april

Training 5

13 april

13 april

15 april

Training 6

20 april

20 april

22 april

Training 7

25 mei

18 mei

27 mei

Training 8

1 juni

25 mei

3 juni

Training 9

8 juni

1 juni

10 juni

Training 10

15 juni

15 juni

17 juni

Training 11

22 juni

22 juni

24 juni

Training 12

29 juni

29 juni

1 juli

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

6 juli

6 juli

8 juli

Inschrijven