Loopcoördinatie

De Complete Techniek vindt het belangrijk kinderen divers te laten bewegen. Wij doen dit door het aanbieden van loopcoördinatietrainingen op zondag bij Alphense Boys voor slechts €60. Deelname aan deze trainingen draagt bij aan het verbeteren van de (brede) motorische ontwikkeling, blessurepreventie en een betere looptechniek van uw kind op de lange termijn.

Onder begeleiding van onze looptrainer Lars van Halteren kunnen onze cursisten op zondag één uur extra aan hun looptechniek werken. Afhankelijk van de indeling kan uw kind het uur voor of na zijn techniektraining aan deze training deelnemen. Hordes, stokken en verschillende soorten loopladders worden gebruikt om iedere week een vernieuwend, leuk en leerzaam programma aan uw kind te bieden. De vooruitgang van uw kind wordt aan de hand van een nulmeting aan het begin en eind van de trainingscyclus nauwkeurig in de gaten gehouden.

Om uw kind op maat te bedienen en de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen, werken wij in twee groepen van maximaal vijftien kinderen. Op deze manier kan ieder kind de aandacht krijgen die het verdiend en de stappen maken die u uw kind wilt laten maken.

 

Zondag Alphense Boys

Proeftraining

18-2

Training 1

11-3

Training 2

18-3

Training 3

25-3

Training 4

8-4

Training 5

15-4

Training 6

22-4

Training 7

27-5

Training 8

3-6

Training 9

10-6

Training 10

17-6

Training 11

24-6

Training 12

1-7

Inhaaltraining

8-7

Inschrijven