Drie keer meetrainen

Twijfelt u of uw kind aan 12-trainingen wil deelnemen? Sinds 2016 is het mogelijk om voor slechts €29 aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na de eerste drie trainingen beslis je of je wel of niet door gaat. Dit is alleen mogelijk voor ouders en kinderen die voor de eerste keer deelnemen.

Het accent tijdens de eerste drie training ligt op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Hoe vertrouwder een kind aan de bal is hoe minder fouten hij of zij zal maken. Wij werken aan deze punten door de kinderen in kleine groepjes te laten trainen, waardoor zij vaak aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen. Iedereen krijgt op deze manier de kans om zijn eigen voetbalplafond te bereiken.

Vervolg drie keer meetrainen
Na training drie eindigt de mogelijkheid tot drie keer meetrainen. Ben je zo tevreden en wil je toch de 12-trainingen doen, dan is dat mogelijk! Via inschrijven, is het mogelijk om je voor de overige negen trainingen aan te melden. Je krijgt dan net als alle kinderen, de volgende training een volledig Complete Techniek trainingspakket van ons uitgereikt. Je profiteert daarnaast van nog meer voordelen. Doe je mee aan de volledige cursus dan ontvang je aan het einde net als iedereen een voetbalpaspoort, voetbalmap en een spelersbeoordeling, die door jouw trainer persoonlijk is gemaakt.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Vrijdag
Meerburg

Zondag
Alphense Boys

Proeftraining

14 september

14 september

16 september

Training 1

21 september

21 september

23 september

Training 2

28 september

28 september

30 september

Training 3

5 oktober

5 oktober

7 oktober

Inschrijven